Dcm meststoffen

Meststoffen grootverpakking

Ecostyle


Meststoffen

Om de tuin te bemesten hebben we een groot scala aan meststoffen zowel chemisch als organisch

De organische meststoffen en kalk hebben we van het merk DCM meststoffen.

Ook hebben we een beperkt assortiment Ecostyle klein en grootverpakking in de winkel.

Maar ook de N-P-K 12-10-18 meststof voor de tuin in 5 en 25 kg verpakking.

Voor het weiland hebben we  de meststof met 23% stikstof in 25 kg.


        Groenkalk 

Een diepgroen gazon zelfs tot diep in de winter, ja zeker, het is mogelijk. In de wintermaanden krijgt uw gazon het te voortduren met koude temperaturen en veel neerslag. Een dichte grasmat in het najaar zorgt ervoor dat uw gazon goed de winter doorkomt.

Gedurende de zomer krijgt het gazon het meestal flink te verduren. Spelende kinderen, langdurige droogte en sport zijn maar enkele invloeden die op het gazon inwerken. Na een droge zomer moeten de meeste grasmatten zich herstellen. Kale plekken waar door de droogte en betreding het gras grotendeels is verdwenen, krijgen best een duwtje in de rug om zich vóór de winter weer helemaal te vullen met gras. Een bemesting van het gazon met een aangepaste formule is daarom erg belangrijk. Dit ook voor de zuurgraad in uw gazon. Door een verkeerde zuurgraad van de grond kan het gras niet niet zijn voedingstoffen opnemen en zichzelf minder goed beschermen.

Een jaarlijkse bekalking met DCM Groen-Kalk zorgt voor een goede zuurgraad van uw bodem. Bekalken kan makkelijk in de herfst of zelfs in de winter, het gazon wordt dan toch nauwelijks gebruikt. Hierdoor kan het langzaam doordringen in de grond. Een goede zuurgraad van de bodem bepaalt eveneens sterk de algemene conditie van het gazon.


 

 

Onze winkel

Kloosterweg 44
4317 NH Schuddebeurs
info@uwgroenevakwinkelschud
debeurs.nl
0111 - 45 31 33

Openingstijden

Ma: 08.00 uur tot 17.30 uur
Di: 08.00 uur tot 17.30 uur
Wo: 08.00 uur tot 17.30 uur
Do: 08.00 uur tot 17.30 uur
Vr: 08.00 uur tot 17.30 uur
Za: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zo: Gesloten